+32(0)2.514.43.00 aris@arbanyhotels.com

Les services

van het Hotel Aris Grand-Place

Ontbijt

Voor slechts € 12,50 kunnen alle gasten genieten van een all-you-can-eat ontbijtbuffet* met een selectie van warme en koude dranken, vers fruit, een selectie van kazen, zuivelproducten, gewone en fruityoghurts, een keuze uit verschillende soorten jam, roerei, vleeswaren, spek, verse en warme groenten, een keuze uit ontbijtgranen, een verscheidenheid aan bruin brood, stokbrood en gebak.

Wekelijkse dienst van 7 tot 10 uur.
Service in het weekend en op feestdagen van 07:00 tot 11:00 uur.
Ontbijtbuffet is beschikbaar tot de leeftijd van 12 jaar.

* In verband met de Covid-19 pandemie en om besmettingsgevaar te voorkomen, is de buffetservice tijdelijk gesloten. Andere ontbijtopties zijn beschikbaar.

Receptie

 • Inchecken: U heeft toegang tot uw kamer vanaf 15.00 uur.

 • Vroeg inchecken: Indien mogelijk zal ons team u graag vóór 15.00 uur toegang tot uw kamer geven. Als u de toegang tot uw kamer vanaf 10.00 uur wilt garanderen, wordt een toeslag van 35€ in rekening gebracht.

 • Check-out: Op de dag van uw vertrek wordt u verzocht uw kamer uiterlijk om 11.00 uur te verlaten.

 • Late check-out: Indien mogelijk, zal ons team u graag laten genieten van uw kamer tot 14u op de dag van uw vertrek. Om van deze service gebruik te maken, zal een toeslag van 35€ worden gevraagd op het moment van de reservering.

 • Openingstijden: Ons team van receptionisten staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Dit betekent dat u kunt inchecken op een tijdstip dat u schikt en kunt komen en gaan van het hotel wanneer u wilt.

Sanitair Reinigen

Om de verspreiding van Covid-19 te minimaliseren, hebben we besloten een nieuw schoonmaakprogramma te implementeren. Voor elke aankomst worden alle kamers grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Tijdens uw verblijf zal de schoonmaakdienst uw kamer niet schoonmaken. U kunt bij de receptie om nieuwe handdoeken en lakens vragen, die aan uw deur zullen worden achtergelaten.

U kunt ook vragen om een schoonmaakservice tijdens uw verblijf, de kamer wordt dan volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd en u betaalt 20 euro.

Vergeet je beste vriend niet

Huisdieren van minder dan 10kg zijn toegelaten, binnen het etablissement, 25€ per dier (oorzaak specifieke reiniging aan de ozon).

Parking

De parkeergarage "Interparking Grand-Place" ligt op 2 minuten afstand van ons hotel en bevindt zich bij de Carrefour de l'Europe (Rue du Marché Aux Herbes 104, 1000 Bruxelles), en is 24 uur per dag geopend.

Conciërgeservice

 

 

 • Stadsplattegrond: Kaarten van Brussel en het metronetwerk zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie.

 

 • Rondleidingen door de stad: Tickets voor de verschillende rondleidingen aangeboden door Brussels City Tours kunnen worden gekocht bij onze receptionisten. U vindt alle informatie die u nodig hebt door hier te klikken.

 


 

Andere diensten

 

 

 • WiFi glasvezelverbinding: In uw kamer en in de lobby beschikt u over een gratis WiFi-verbinding met onbeperkte bandbreedte.
 • Bagage opslagOnze bagageruimte staat gratis tot uw beschikking voor onze gasten die voor 15.00 uur arriveren en voor hen die na hun vertrek nog een paar uur zonder bagage door de stad willen wandelen.
 • Strijkbenodigdheden: Indien nodig staan een strijkijzer en een strijkplank tot uw beschikking. Vraag ernaar bij de receptie.
 • Betaling: Het hotel behoudt zich het recht voor om voor de aankomstdatum een pre-autorisatie op de creditcard uit te voeren.