+32(0)2.514.43.00 aris@arbanyhotels.com

Les services

van het Hotel Aris Grand-Place

Ontbijt

Wilt u genieten van een stevig ontbijtbuffet voordat u de stad bezoekt of naar uw werk gaat? Wij bieden een heerlijk ontbijt geserveerd door Coffee Lloyd Eatery.

Bediening doordeweeks van 07:00 tot 10:00 uur.

Service in het weekend en op feestdagen van 07:00 tot 11:00 uur.

Het ontbijt wordt aangeboden aan kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen voor 13€.

Kinderformule (van 6 tot 11 jaar inbegrepen) aan 6,50€.

Het ontbijt is gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Receptie

 • Inchecken: U heeft toegang tot uw kamer vanaf 15.00 uur.

 • Vroeg inchecken: Indien mogelijk zal ons team u graag vóór 15.00 uur toegang tot uw kamer geven. Als u de toegang tot uw kamer vanaf 10.00 uur wilt garanderen, wordt een toeslag van 35€ in rekening gebracht.

 • Check-out: Op de dag van uw vertrek wordt u verzocht uw kamer uiterlijk om 11.00 uur te verlaten.

 • Late check-out: Indien mogelijk, zal ons team u graag laten genieten van uw kamer tot 14u op de dag van uw vertrek. Om van deze service gebruik te maken, zal een toeslag van 35€ worden gevraagd op het moment van de reservering.

 • Openingstijden: Ons team van receptionisten staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Dit betekent dat u kunt inchecken op een tijdstip dat u schikt en kunt komen en gaan van het hotel wanneer u wilt.

 • Extra bed: Wij kunnen een extra bed in uw kamer plaatsen voor €50 per nacht, vanaf 4 jaar.

 • Kinderen: Voor kinderen onder 4 jaar zijn op verzoek gratis babybedjes beschikbaar.  

Sanitair Reinigen

Om de verspreiding van de Covid-19 tot een minimum te beperken, hebben we besloten te kiezen voor een nieuw schoonmaakprogramma. Voor elke aankomst, worden alle kamers volledig gereinigd en gedesinfecteerd. Om hygiënische en ecologische redenen wordt uw kamer om de 2 dagen schoongemaakt. U kunt echter bellen naar de receptie om nieuwe lakens en handdoeken te krijgen.

Vergeet je beste vriend niet

Huisdieren van minder dan 10kg zijn toegelaten, binnen het etablissement, 25€ per verblijf.

Parking publiek

De parkeergarage "Interparking Grand-Place" ligt op 2 minuten afstand van ons hotel en bevindt zich bij de Carrefour de l'Europe (Rue du Marché Aux Herbes 104, 1000 Bruxelles), en is 24 uur per dag geopend.

Conciërgeservice

 

 

 • Stadsplattegrond: Kaarten van Brussel en het metronetwerk zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie.

 

 • Rondleidingen door de stad: Tickets voor de verschillende rondleidingen aangeboden door Brussels City Tours kunnen worden gekocht bij onze receptionisten. U vindt alle informatie die u nodig hebt door hier te klikken.

 


 

Andere diensten

 

 

 • WiFi glasvezelverbinding: In uw kamer en in de lobby beschikt u over een gratis WiFi-verbinding met onbeperkte bandbreedte.
 • Bagage opslagOnze bagageruimte staat gratis tot uw beschikking voor onze gasten die voor 15.00 uur arriveren en voor hen die na hun vertrek nog een paar uur zonder bagage door de stad willen wandelen.
 • Strijkbenodigdheden: Indien nodig staan een strijkijzer en een strijkplank tot uw beschikking. Vraag ernaar bij de receptie.
 • Betaling: Het hotel behoudt zich het recht voor om voor de aankomstdatum een pre-autorisatie op de creditcard uit te voeren.